VUL JE WAGEN

Vind gemakkelijk extra ladingen via de grootste online transport marktplaats

FIJN DAT JE ONS GEVONDEN HEBT

uShip is een online transport marktplaats die je helpt met het vinden van nieuwe en terugkerende transporten. Iedere 30 seconden wordt er een nieuwe opdracht geplaatst waarop je kunt bieden. Er zijn dus altijd transporten te vinden. Of je nou auto’s, meubels, verhuizingen, vracht of iets anders vervoert.

 

Je kunt gratis registreren en beginnen met bieden. Wij geven je alle tools die je nodig hebt om je bedrijf online te succesvol te maken. Maak een profiel aan, vind opdrachten, stel vragen, plaats biedingen, accepteer transporten en laat de klant het transport volgen. Via uShip krijg je betaald bij aflevering. Jij betaald niets en de opdrachtgever betaald een kleine commissie voor onze diensten.

 

Allerlei soorten transportbedrijven gebruiken uShip om hun wagens te vullen. Hier zijn een aantal tips om succesvol te zijn:

3,5 miljoen
gebruikers
788.000 Transporteurs
5,7 miljoen
opdrachten
MAAK EEN GOED PROFIEL AAN

Het is belangrijk om jezelf goed te weergeven op uShip. Je profiel is de plek van je bedrijf en daarom is het belangrijk om je bedrijf zo goed mogelijk neer te zetten. Voeg foto’s toe van je wagen(s). Wees duidelijk over je ervaring en hoe je werkt. Laat weten welke verzekeringen en vergunningen je hebt.

BEPAAL DE VERWACHTINGEN

Met een goed profiel krijg je meer klanten en goede communicatie helpt om ze te behouden. Maak duidelijk wat ze kunnen verwachten. Vertel wanneer het wordt opgehaald en bezorgt, hoe de betaling geregeld moet worden en hoe het transport wordt uitgevoerd.

PROFITEER VAN ONZE APP

Als je onderweg bent kan er altijd iets onverwachts gebeuren. Onze app geeft je de mogelijkheid om nieuwe opdrachten te vinden en geboekte opdrachten te beheren.

DEEL JE LOCCATIE

Nee, wij proberen je niet te volgen. Door je locatie te delen kunnen wij je transporten in de buurt aanbevelen. Het geeft de opdrachtgever ook statusveranderingen en daardoor hoef je ze niet meer te bellen, sms’en of e-mailen.

DE JUISTE OPDRACHTEN VINDEN JOU

Maak je zelf niet te druk met het zoeken naar opdrachten. Stel Transport meldingen in en wij brengen je op de hoogte als er nieuwe transporten zijn die aan je eisen voldoen.

Samenwerken met uShip?
Meer informatie