TRANSPORT ZOALS JIJ HET WILT

Wij maken transport makkelijker. Vind een transporteur met vrije ruimte.

SLIM TRANSPORTEREN

uShip is een van de veiligste manieren om transport te boeken maar je dient altijd zorgvuldig te zijn. Deze basis handleiding helpt je bij een gemakkelijk en veilig transport.

TRANSPORTEUR KIEZEN

Om je te helpen een verstandige, weloverwogen beslissing te maken, heeft iedere transporteur een openbaar profiel op uShip. Het bevat ervaringen & beoordelingen van klanten, eerdere transporten, foto’s, en nog veel meer. We raden je aan om dit goed te bekijken voordat je een transporteur boekt.

SCHRIFTELIJKE BEVESTIGING

Vraag altijd om een schriftelijke bevestiging van de transporteur met alle details. Onderteken deze ook beide. Dit kan dienen als een contract bij mogelijke geschillen

BETAAL VEILIG

Credit card, contant en via een overschrijving zijn de veiligste betaal methode’s. uShip raad je aan om geen gebruik te maken van services zoals Western Union. Het is tegen onze regels en als er een probleem ontstaat, kunnen wij je hierbij niet helpen.

 

In het kort: Stel vragen, zet afspraken op papier of online, controleer de gegevens, verzekeringen en vergunningen. Als iets te mooi is om waar te zijn, is dat het vaak ook.

Geinteresseerd in uShip voor zakelijk transport
Lees meer