WORD EEN PARTNER EN VERDIEN

Wij hebben allerlei soorten samenwerkingen. Bekijk ook de mogelijkheden om je inkomsten te vergroten en gebruik te maken van ons netwerk met transporteurs.

DIRECT TOEGANG TOT HET GROOTSTE NETWERK VAN TRANSPORTEURS

Bespaar je klanten een hoop frustratie met het vinden van de juiste transporteur. Via uShip zien ze direct een schatting van de transportprijs en krijgen ze direct toegang tot ons netwerk van transporteurs. Vele bedrijven gebruiken ons als de transportoplossing voor hun klanten.

EBAY

Als eBay’s officiële partner, geven wij hun gebruikers direct toegang to een schatting van de transportprijs. Deze is beschikbaar op de Transport en Verzend tab op eBay advertenties in verschillende categorieën. Ook zijn in sommige categorieën direct boekbare prijzen beschikbaar. De gebruiker weet dus gelijk wat een transport kost.

RITCHIE BROS.

Als Ritchie Bros.’ exclusieve online transport partner, is uShip geïntegreerd in o.a. zwaar materieel, trucks, kranen, tractoren en andere advertenties. Kopers kunnen snel een transport schatting krijgen en gratis offertes. Via een API, ontvangen wij de gegevens van de artikelen zodat de gebruiker snel en makkelijk offertes kan ontvangen.

BOATS.COM, YACHTWORLD, BOATTRADER

Door onze samenwerking met Dominion Marine Media, kunnen hun gebruikers gemakkelijk een transport schatting krijgen voordat ze een aankoop doen. De klanten zijn dus beter voorbereid op hun aankoop.

ONZE MARKTPLAATS PARTNERS