GO TIME LOGISTICS, LLC

New Service Provider

Find Jobs, No Matter What You Haul

With new shipments posted every 30 seconds, there’s always money to be made on uShip.

Company Bio

MY NAME IS MATTHEW AUSTIN I'M A FULL-TIME HOTSHOT TRUCKING DRIVER. I'M IN THE PROCESS OF GETTING MY COMMERCIAL DRIVER'S LICENSE BUT I BOUGHT ALL THE EQUIPMENT AND PAID CASH FOR IT SO THIS IS MY LIFE I'LL SAVE UP AND BUY A HOUSE IN THE FUTURE FOR NOW IT'S ABOUT GETTING YOUR CARGO WHERE YOU WANT IT IN A SAFE, STYLING, TIME SENSITIVE MANNER. I HAVE A 2021 DODGE 3500 DUALLY WITH A 6.7 L DIESEL ENGINE I HAVE A BIG TEXT 35 FT COMMERCIAL TRAILER WITH TWIN 10,000 AXLES. I CAN MANAGE ODD SHAPE, WIDE, CARGO, BUT FOR THE NEXT 4 WEEKS I CANNOT GO OVER $26,100. I HAVE OTHER TRAILERS AVAILABLE TO ME ON CALL SO IF NEEDED I CAN ACCOMMODATE YOUR IMMEDIATE REQUIREMENT. I HAD A GOVERNMENT CONTRACTING COMPANY CALLED RISK CONTROL LLC FOR MANY YEARS, I SOLD INFORMATION TECHNOLOGY EQUIPMENT TO THE GOVERNMENT FEDERAL LAW ENFORCEMENT AND STATE LAW ENFORCEMENT AND EDUCATIONAL ENTITIES. I AM SEEKING CONTRACTUAL AGREEMENTS ALWAYS SO GIVE ME A SHOUT!

View GO TIME LOGISTICS, LLC's Full Profile

Join uShip to get access to
Detailed information about GO TIME LOGISTICS, LLC's past shipments
More photos and details about GO TIME LOGISTICS, LLC
Verified reviews by shippers who’ve used GO TIME LOGISTICS, LLC before
Join uShip

Choosing Your Service Provider

uShip is an open marketplace where you can connect with feedback-rated service providers. Join uShip to see reviews about GO TIME LOGISTICS, LLC and thousands of other service providers.

How Does uShip Work?

Start by creating a listing with details about your shipment. Review and communicate with service providers as they submit competing quotes, then select and book.

Find Jobs, No Matter What You Haul

With new shipments posted every 30 seconds, there’s always money to be made on uShip.

Ready to Ship? Get Free Quotes