Aphesis L.L.C.

5.0

(7)

Find Jobs, No Matter What You Haul

With new shipments posted every 30 seconds, there’s always money to be made on uShip.

Company Bio

APHESIS L.L.C. IS A SERVICE RELATED BUSINESS THAT IS EXPANDING IN THE SHIPPING SERVICES DEPT. I HAVE 20 YEARS IN THE TRUCKING BUSINESS AS A DRIVER, MECHANIC, DISPATCHER, AND MANAGER. CURRENTLY I OWN A SERVICE CENTERED BUSINESS DOING GENERAL HAULING AND DELIVERIES. CURRENTLY I AM EMPLOYED WITH A LOCAL FUEL DELIVERY COMPANY AND AM OPERATING WITH MY TANKER AND HAZMAT LICENSE. MY INTERESTS HAVE MOVED INTO AREAS OF RURAL COMMUTING, PUBLIC TRANSPORTATION TRANPORT BY BOAT AND BUSH PLANE. I HAVE CONTACTS FOR ANY AND EACH OF THESE MODES, AND WOULD LOVE TO GET YOU A PRICE. I CAN ALSO RENT OUT A BOX TRUCK BIG ENOUGH TO MOVE A SMALL HOUSEHOLD. I HAVE AT LEAST ONE DRIVER AND A HELPER AVAILABLE FOR ANY JOB THAT NEEDS IT. I WOULD ALSO BE WILLING TO MOVE SMALLER HOUSEHOLDS. GIVING A PERSON A LIFT WOULD BE AVAILABLE ANYTIME I'M GOING YOUR WAY. I LOOK FORWARD TO SERVING YOU AND WILL DO THE BEST JOB POSSIBLE.

View Aphesis L.L.C.'s Full Profile

Join uShip to get access to
Detailed information about Aphesis L.L.C.'s past shipments
More photos and details about Aphesis L.L.C.
Verified reviews by shippers who’ve used Aphesis L.L.C. before
Join uShip

Choosing Your Service Provider

uShip is an open marketplace where you can connect with feedback-rated service providers. Join uShip to see reviews about Aphesis L.L.C. and thousands of other service providers.

How Does uShip Work?

Start by creating a listing with details about your shipment. Review and communicate with service providers as they submit competing quotes, then select and book.

Find Jobs, No Matter What You Haul

With new shipments posted every 30 seconds, there’s always money to be made on uShip.

Ready to Ship? Get Free Quotes