FLYINGDUTCHMENN

New Service Provider

Find Jobs, No Matter What You Haul

With new shipments posted every 30 seconds, there’s always money to be made on uShip.

Company Bio

HELLO, I AM A DUTCH GUY, WHO BUYS CARS IN THE USA AND ARANGE TRANSPORT WITHIN THE USA AND SHIPPING OVERSEAS. USUALY I FLY ALL OVER THE USA TO THE PICK-UP LOCATION, INSPECT THE VEHICLE, PAY FOR IT AND DRIVE IT TO THE NEAREST SEA PORT. IF I AM NOT IN THE USA, I ASK A GOOD TRUSTED FRIEND TO DO THIS FOR ME, OR USE A TRANSPORT COMPANY. SOON I WILL AQUIRE A 2 OR 4 CAR 5TH WHEEL CAR-TRAILER, SO I CAN PICK UP MULTIPLE CARS AT ONCE. BUT ON MY WAY TO THE PICK UP LOCATION, I WILL OFFER MY SERVICES HERE ON USHIP TO TRANSPORT VEHICLES OR GOODS ALONG MY ROUTE, WHILE I WILL BE EMPTY ANYWAYS. I WOULD EVEN HAVE (WARM/COOLED)SPACE FOR ANIMALS INSIDE MY EXTENDED-CAB FORD F-350. RIDE-ALONG PEOPLE ARE WELCOME TOO. ALWAYS NICE TO HAVE A TRAVEL COMPANION TO HAVE A CONVERSATION WITH. IN GENERAL I AM A VERY FLEXIBLE PERSON AND SEEK SOLUTIONS FOR ODD CIRCOMSTANCES. I SPEAK ENGLISH, DUTCH AND GERMAN. I CAN ALSO ARANGE AN ENTIRE VEHICLE BUY FOR ANYBODY WHO IS INTERESTED IN THAT EXTENDED SERVICE. PIETER

View FLYINGDUTCHMENN's Full Profile

Join uShip to get access to
Detailed information about FLYINGDUTCHMENN's past shipments
More photos and details about FLYINGDUTCHMENN
Verified reviews by shippers who’ve used FLYINGDUTCHMENN before
Join uShip

Choosing Your Service Provider

uShip is an open marketplace where you can connect with feedback-rated service providers. Join uShip to see reviews about FLYINGDUTCHMENN and thousands of other service providers.

How Does uShip Work?

Start by creating a listing with details about your shipment. Review and communicate with service providers as they submit competing quotes, then select and book.

Find Jobs, No Matter What You Haul

With new shipments posted every 30 seconds, there’s always money to be made on uShip.

Ready to Ship? Get Free Quotes